وضع نمایش فیلم‌های داستانی از تلویزیون در اعیاد مقدس اسف‌بار است. هیچ دستور العمل واضحی وجود ندارد. اغلب شبکه‌ها فیلم‌های کمدی خارجی پخش می‌کنند. واقعاً جنگ نرم که می‌گویند همین است. ما باید در روز میلاد ائمه و رسول اکرم(ص) و مبعث آن حضرت، شاهد دلقک‌بازی‌های چند کمدین یهودی باشیم!

گروه فرهنگی مشرق- وضع نمایش فیلم‌های داستانی از تلویزیون در اعیاد مقدس اسف‌بار است. هیچ دستور العمل واضحی وجود ندارد. اغلب شبکه‌ها فیلم‌های کمدی خارجی پخش می‌کنند. واقعاً جنگ نرم که می‌گویند همین است. ما باید در روز میلاد ائمه و رسول اکرم(ص) و مبعث آن حضرت، شاهد دلقک‌بازی‌های چند کمدین یهودی باشیم! کمدین‌هایی از قبیل: چارلی چاپلین، برادران مارکس، جری لوئیس، پیتر سلرز، وودی آلن، مل بروکس، سه کله‌پوک و همچنین فیلم‌های برادران کوئن.
سال گذشته در همین سیزدهم رجب فیلم اوه برادر کجایی/ جوئل کوئن (2000) از شبکه سوم پخش شد. فیلمی با بازی جورج کلونی و جان تورتورو که ماجرای اسارت بابلی قوم یهود را به طور نمادین و با زبان تمثیل می‌گوید. مسئلۀ غفلت از صاحب آن عید مسئله‌ای است و مسئلۀ تبلیغ و ترویج یک فرهنگ ضد دین که با نام دین و به بهانۀ جشن‌های مقدس در خانه‌ای ما رخنه می‌کنند یک مسئلۀ مهم‌تر. آیا به راستی ائمۀ هدی این اجازه را به ما می‌دهند که به بهانۀ میلاد آنها اینچنین خود را به تغافل بزنیم؟
این فقط یک وجه ماجرا است و مسئله ترویج لجام گسیختۀ فمینیسم در تلویزیون، مسئله‌ای بحرانی‌تر است.

فمینیسم افراطی تلویزیون
آمار فیلم و سریال‌های فمینیستی سیمای جمهوری اسلامی از حد و حساب گذشته است. فیلم‌هایی که موضوع آنها به طور افراطی مظلومیت زنان و ظالم بودن مردان است. سریال‌هایی همچون پدر سالار، زیر تیغ، آشپزباشی و ستایش از حدود بیست سال قبل تاکنون تقریباً تمام تلویزیون را تسخیر کرده‌اند. موضوع تله فیلم‌ها نیز به همین اسفناکی است. تصویر مردان در این فیلم و سریال‌ها به گونه‌ای است که گویا ناف مردان این سرزمین را با شمشیر بریده‌اند و آنها مدام در حال قتل و غارت و ظلم و تجاوزند و اکثر عمر خود را نیز در زندان‌ها سپری می‌کنند، ولکن زنان در این میانه فرشتگان معصوم آسمانی هستند که از قضا در این مملکت پر از ظلم هبوط کرده‌اند.

سه سال قبل یکی از دوستان فیلمنامه‌نویس بنده، طرح فیلمنامۀ یک سریال تلویزیونی را به شبکه سوم ارائه کرده بود. طرح او در گروه فیلم و سریال پذیرفته شده بود اما به این شرط که او قهرمان مرد فیلم را به یک قهرمان زن تبدیل کند! و آن بندۀ خدا نیز ناچاراً پذیرفته بود.
شاید هیچ سازمان دیگری به قدر صدا و سیما کارمند زن نداشته باشد. وضعیت استخدام کارمندان در تلویزیون نیز شبیه فیلم توتسی/ سیدنی پولاک (1982) است. در آن فیلم، نشان داده می‌شود که چطور تمام شغل‌های تلویزیون را به زن‌ها دادند و داستین هافمن برای استخدام در تلویزیون، مجبور شد خود را زن کند. آیا وجود این همه زنان کارمند و مدیر و برنامه‌ساز و مجری در تلویزیون موجب این فمینیسم افراطی تلویزیون شده است یا اینکه مقابله با دین کار آنها را به دشمنی با دین خدا و ترویج کفریات فمینیسم کشانده است.

از دی ماه 1386 برنامۀ زندۀ اردیبهشت هر روز به مدت یک ساعت در شبکۀ چهار پخش شده است. نقد این برنامه یک مثنوی هفتاد من کاغذ می‌خواهد. دکتر رضا پورحسین مدیر وقت شبکه چهار خودش طرح این برنامه را داده بود ولی توران ولی‌مراد تهیه کننده و مجری این برنامه آنقدر در فمینیسم بازی افراط کرد که چندین اخطار از خود پورحسین گرفت و عاقبت در شهریور 1387 برکنار شد. اما این برنامه همچنان هر روز به کار خود ادامه می‌دهد، برنامه‌ای که کمتر از یک درصد مهمانان خود را از علمای دین انتخاب کرده است. آیا همه حق دارند دربارۀ حقوق زن سخن بگویند جز خداوند متعال و نمایندگان او؟!

جنگ تنها عرصۀ فتح نشده‌ای بود که فمینیست‌ها نمی‌توانستند به حریم آن تجاوز کنند. اما پس از چاپ کتاب دا گویا این عرصه نیز به دست آنها فتح شد. حالا دیگر در فیلمی همچون روزهای زندگی/ پرویز شیخ‌طادی هم وقتی زمان حملۀ عراق می‌رسد مردان فرار می‌کنند و زنان می‌مانند! یادم افتاد توران ولی‌مراد در همان برنامۀ اردیبهشت چیزی از حقوق مردان باقی نگذاشت که مال خود و طایفۀ نسوان نکرده باشد. او حتی یک نوبت در برنامه گفته بود: «هر رزمنده‌ای که در جبهه‌ها بود ریپِرزنت (نماینده یا معرّف) سه زن بود؛ مادر، خواهر و همسر او.» به عبارت دیگر او می‌خواست بگوید مردانی که به جبهه رفته‌اند باید شکرگزار این زنان باشند که می‌توانستند سلیطه بازی دربیاورند و نگذارند او به جبهه برود!! و باز هم یادم افتاد آن سخنی که از شهید چمران نقل است که فرمود: وقتی شیپورهای جنگ در راه خدا نواخته شود مرد از نامرد شناخته می‌شود.

حتی در روز میلاد امیر المؤمنین(ع) از فیلم‌های فمینیستی خلاص نداریم
این وضعیت آشفته حتی در روز میلاد حضرت علی(ع) در سیزدهم رجب نیز دست از سر مخاطبان سیما برنمی‌دارد. بنده از سال 1387 به این وضع مشکوک شدم و در سال 1388 شروع به فیش‌برداری کردم و نتیجه را به مدیر گروه تأمین برنامه شبکه اول اطلاع دادم که این حجم فیلم فمینیستی در حوالی 13 رجب و قبل و بعد آن تصادفی نیست. ذیلاً یک نمونه از نمایش فیلم‌های داستانی را در تلویزیون در روز مبارک سیزدهم ماه رجب سه سال قبل، مرور می‌کنیم.

تلویزیون در حوالی دوشنبه 13 رجب 1430 ، برابر با 15 تیر 1388
شنبه 13 تیر: شبکه اول صبح شنبه، تله فیلم همان روز/ علیرضا امینی را پخش کرد بر مبنای فیلمنامۀ اصغر عبداللهی و بازی پولاد کیمیایی و لیلا اوتادی؛ فیلمی در موضوع طلاق از آن نوعی که زن در آن مظلوم است و مرد ظالم.
یکشنبه 14 تیر: صبح یکشنبه تله فیلم پرستار/ علیرضا سبزواری (نوشتۀ اصغر عبداللهی) با بازی آتنه فقیه نصیری و امید زندگانی از شبکه اول پخش می‌شود. مردی که با شغل پرستاریِ نامزدش مخالف است و پس از آنکه زن به دلیل کارش دو نوبت نتوانست در مجلس خواستگاری حاضر شود می‌خواهد قرار نامزدی را به هم بزند که از قضا و اتفاقاً خودش از بلندی به زیر افتاده و به همان بیمارستان برده می‌شود! نهایتاً او و خانواده‌اش می‌فهمند که پرستاری یک شغل پرمنفعت است و لذا وصلت دوباره سرمی‌گیرد. این فیلم بنا به گفتۀ کارگردانش تاکنون بیست نوبت از تلویزیون پخش شده است. فیلم در واقع این حقیقت شرعی را که زن برای خروج از منزل و برای پرداختن به هر شغلی بایست از شوهر خود اجازه بگیرد را منکر شده است. همچنانکه در فیلم به آهستگی/ مازیار میری (1384) وجود دارد، فیلمی که از برنامۀ سینما 4 نیز پخش شده است.

چهل روز بعد شکل صحیح این ماجرا، در یک تله فیلم آمریکایی به نام شبکه به هم ریخته (1996) Gridlock از شبکه دوم پخش شد. جیک خلبان بالگرد پلیس است. شبی که پدر و مادر همسرش مهمان او هستند جیک در یک مأموریت حساس مشغول کمک به دستگیری سارقان است. وقتی آخر شب به خانه می‌رسد زنش پس از یک مشاجره منزل او را ترک می‌گوید در حالیکه تلویزیون در همان وقت از شجاعت جیک در دستگیری سارقان خبر می‌دهد. مدتی بعد، زن به سبب وجود دزدان دیگری در یک ساختمان محبوس می‌شود و با اقدامات شجاعانۀ جیک نجات می‌یابد و از آن پس قدر شوهر خود را می‌داند.

دوشنبه 15 تیر، برابر با 13 رجب: صبح دوشنبه تله فیلم مرد/ سیروس الوند (1387)، از شبکه اول سیما پخش شد. فتاح (مسعود رایگان) پس از 22 سال عفو خورده و از زندان بیرون می‌آید. زنش فریبا (نسرین مقانلو) با یکی از دوستانش به نام امین (مجید مشیری) ازدواج کرده است. پسر فتاح که از اعمال پدرش سرافکنده است عاقبت به کمک یک دوست (رضا رویگری) می‌فهمد که پدر او بی‌گناه بوده و ضارب آن مقتول در واقع امین بوده که حالا با مادرش ازدواج کرده است! تنها مناسبت فیلم با سیزده رجب این بود که فتاح به مناسبت این عید عفو خورده و از زندان آزاد شده است. این فیلم سال گذشته با تبلیغات وسیع و با یک اسم دهان‌پر کن در عصر 13 رجب پخش شده بود. آیا هنر مردان این سرزمین آن است که جوانی‌شان را در زندان باشند و زندگی و حتی همسرشان به یغما برده شود؟

اما عصر دوشنبه 13 رجب منتظر بودیم که تلویزیون چه شاهکاری خواهد کرد. چشممان سفید شد از تماشای یک تله فیلم ضعیف کانادایی به نام خانوادۀ گمشده/ جان فاسانو (2007) که در آن زنی به نام والری با دختر دوازده سالۀ خود زندگی می‌کند و نامزدی به نام استیون دارد. در انتها می‌فهمیم استیون یک محمولۀ فوق سرّی قاچاق را بدون اطلاع در درون عروسک دخترک جاسازی کرده و ماجرای خواستگاری او از والری و مسافرت هوایی آنها در واقع بهانۀ جابجایی این محموله بوده است. نهایتاً استیون به زندان می‌افتد و این زن خلاص می‌شود! یک فیلم افسرده کننده که آدم را به این نتیجه می‌رساند که مردان واقعاً چه موجودات خبیثی هستند.

اما طبق اعلان روز قبل روزنامۀ جام‌جم (14ر4ر1388)، شبکه سوم قرار بود در این روز در ساعت 19 فیلم سینمایی هوو/ علیرضا داوودنژاد (1384) را پخش کند. این فیلم با بازی رضا عطاران ماجرای ذلت مردی را حکایت می‌کند که پنهانی همسر دوم اختیار کرده است. شاید علت عدم پخش این فیلم آن بوده باشد که شبکه پنجم این فیلم را در سوم تیر پخش کرده بود.

سه‌شنبه 16 تیر: به علت گرد و غبار شدید هوا، دولت امروز و فردا را تعطیل کرده است. صبح شبکه اول تله فیلم تهوع‌آور و مزخرف کابوس/ سیروس مقدم (1386) را برای نوبت سوم پخش کرد. مهراوه شریفی‌نیا زنی است که دچار کابوس شده و به لطف شوهر مهربانش (امین زندگانی) تحت درمان یک روانپزشک است. او مکرراً زنی را مشابه خود می‌بیند. اما نهایتاً به لطف یک زن دیگر منکشف می‌شود که شوهر او همسر دوم گرفته و برای طلاق و نپرداختن مهریه پانصد سکه‌ای و گرفتن حضانت فرزند، زنی را دقیقاً مشابه و هم‌لباس او می‌فرستد تا او را به حد جنون برساند. در انتها همین پاپوش برای زن دوم نیز دوخته می‌شود!

تلویزیون مبلّغ کفریات فمینیسم شده است
آیا ارباب تلویزیون برای سیزدهم رجب فیلمی در فضیلت مردان ندارند که نمایش دهند یا حداقل فیلمی که مردان در آن مجرم و ضد قهرمان نباشند؟ آیا کافی نیست که ماهانه چند فیلم و سریال از این قسم کفریات فمینیسمی از تلویزیون پخش می‌شود؟ آیا در روز میلاد حضرت علی(ع) نیز ما باید سرمان را پایین بیاندازیم و به سبب این فیلم‌ها از خانواده‌مان خجالت بکشیم؟! یا اینکه عطای تلویزیون را به لقایش ببخشیم؟
دوشنبه 13 رجب امسال با پانزدهم خرداد مقارن شده بود و خدا را شکر از نمایش کمدی‌های یهودی خلاص شده بودیم. اما فمینیسم گویا که جزء لاینفک سیما شده است. شبکۀ چهار در ساعت 21 فیلمی با نام قصۀ سیمین به کارگردانی رضا کمالی پخش کرد که بنده در منزل پدر عیال به ناچار همچون دیگران آن را تماشا کردم. سیمین (بهنوش طباطبایی) از شهرستان به دنبال پس از سال‌ها نامزدش داوود (امیر حسین صدیق) را در تهران می‌یابد و در آزمایشگاه او مشغول به کار می‌شود. اما داوود او را به خاطر نمی‌آورد و حتی نام خود را نیز به حسام تغییر داده است. در فلاش‌بک معلوم می‌شود که داوود بر اثر ریزش کوه در جاده ضربۀ مغزی شده و فراموشی گرفته است. سیمین حاضر است که با او ازدواج کند ولی داوود از یک زن شرور خواستگاری می‌کند. لذا سیمین تهران را ترک کرده، داوود را که دیرهنگام قدر او را شناخته است با دردها و ذهنیات خود تنها می‌گذارد. مرثیه‌ای در مظلومیت زنان و مردی که حتی خوب و بد را نمی‌شناسد.

آفات تبلیغ فمینیسم در تلویزیون
سریال وقیح و مشمئز کنندۀ پدر سالار/ اکبر خواجویی (1372) در این روزها از یکی از شبکه‌های دیجیتال تلویزیون پخش می‌شود. آیا علی اکبر محلوجیان که سریال پرایراد زیرتیغ را نیز نوشته است حتی یک صفحه دربارۀ حقوق اسلامی مطالعه کرده است؟ آیا قرآن شوهر را قیّم زن و مدیر خانواده نکرده است؟ (نگا. تفسیر المیزان در ذیل مبارکۀ «الرجالُ قوّامون علی النساء» ـ سورۀ  نساء /34) آیا به سبب یک بی‌نماز باید در مسجد را بست؟! هیچ فکر کرده‌اید که فرزندان در یک خانوادۀ زن‌سالار چگونه رشد می‌کنند؟ پسرانی ترسو و نازک نارنجی که حتی صدایشان نیز زنانه است، و از آن سو دخترانی وقیح و بی‌حیا که اگر مواظب نباشید ممکن است درسته آدم را ببلعند.
زمانی بود که به برخی مردان زن ذلیل می‌گفتند. اما از حدود پانزده سال پیش به سبب ازدیاد خانواده‌های زن‌سالار، این اصطلاح کم‌کم از زبان مردم حذف شد. آمار کثیر خانواده‌های زن‌سالاری در جامعه، بسیار نگران کننده است. آیا فکر کرده‌اید اگر خدای ناکرده جنگ دیگری در این مملکت رخ دهد چه خواهد شد؟ نه این زنان اجازه می‌دهند تا شوهرانشان از خدمت آنها مرخص و به جهاد در راه خدا قیام کنند و نه پسران آنها جربزۀ جنگیدن دارند.

چه کسانی در شوراهای تصویب فیلمنامه ساخت این فیلم‌ها را تصویب می‌کنند؟ آیا آنها نمی‌دانند این فیلم‌های فمینیستی بحران‌زا هستند و به بنیان خانواده‌های ایرانی آسیب می‌رسانند. اصل دهم قانون اساسی در مورد خانواده و لزوم پاسداری از قداست آن و حفظ این نهاد مقدس است. آیا قانونی بالاتر از این اصل در ابتدای قانون اساسی داریم که ارباب تلویزیون مکرراً آن را نقض می‌کنند؟ متن اصل دهم این است: «از آنجا كه خانواده واحد بنيادي جامعه اسلامي است، همه قوانين و مقررات و برنامه‌ريزي‌هاي مربوط بايد در جهت آسان كردن تشكيل خانواده، پاسداري از قداست آن و استواري روابط خانوادگي بر پايه حقوق و اخلاق اسلامي باشد».

قبلاً انتقاد به تلویزیون به سبب پخش فیلم‌های سمبولیک یهودی بود (که خود مبحث جداگانه و دامنه‌داری است و ما إن شاء الله به آن خواهیم پرداخت). اما حالا شیوع عقاید کفرآمیز فمینیسم از طریق رسانه ملی مسئله بسیار مهم‌تری است. اگر آن را فقط خواص درک می‌کردند این فمینیسم‌بازی‌ها را عوام به راحتی می‌فهمند و متأسفانه بر آنها اثر مستقیم و سریع می‌گذارد. لهذا اکنون باید مارادونا را رها کرده و غضنفر را بچسبیم که مرتباً به دروازۀ خودی گل می‌زند! مقصودم از غضنفر هر کسی است که در این سلسله مراتبِ نگارش، تصویب، تولید و نمایش این فیلم‌های کثیر فمینیستی آگاهانه یا ناآگاهانه دخیل است.

* امیر اهوارکی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 47
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    صهینویستها جنایتکارند ولی یهودیت یکی از ادیان ابراهیمیست. مانند اینکه مسلمان را با وهابی ها یکسان فرض کنیم.
  • س ۰۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    مرسی
  • سید مهدی ۰۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    بسه دیگه بابا برین خجالت بکشین حالا نوابغی مثل چاپلین و برادران مارکس چون یهودین کارشون دلقک بازیه؟ واقعا مردم رو چی فرض میکنین یه سینمای کمدیه و یه چاپلین اونوقت انتظار دارین حتما بجاش کمدیهای مصری و ترکی پخش کنن؟ فرهنگ و هنر فراتر از قومیتهاست لذا صرف یهودی بودن یا نبودن کسی اونو از شایستگیها و بزرگیهاش نمی اندازه. این دید شما کاملا نژادپرستانه است در حالیکه همه بزرگای داخلی و خارجی فارغ از قومیت و مذهب، چاپلین و برادران مارکس و کوئن و وودی آلن رو جزو بزرگان سینما میدونن این رفتار دگماتیستی راه بجایی نمی بره!
  • ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    بالاخره یهودی ها هم آدم هستند و در دین اسلام جایگاه مشخصی دارند توجه کنید که دشمن اصلی صهیونسیم که یهودی گر افراطی است می باشد.
  • امین ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    بسم الله الرحمن الرحیم الرجال علیهن درجه.مردان را بر زنان درجه برتریست. (آیه 228 سوره بقره) دوستانی هم که بیشتر مرد هستند و کاسه داغتر از آش هستند و حتما خواهند گفت تفسیر به رای می کنی زحمت بکشند سری به تفاسیر معتبر قرآن کریم بزنند تا حساب کار دستشان بیاید. در ضمن مشرق عزیز من بارها شاهد تبلیغ فمنیسم به روشهای مختلف از رسانه شما بوده ام.
  • ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    نمی دانم چرا فکر می کنید رسانه ملی یعنی تلویزیون!!!!!!!!!!!! مشرق. با دید بهتر به مسائل نگاه کن!
  • هادی ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    " چرا رسانه ملی اعیاد مذهبی را با کمدین‌های یهودی جشن می‌گیرد؟ " 1- می توانم بپرسم این دو چه ربطی به هم دارند ؟ 2- فکر نمی کنید این طرز تفکر شما نسبت به یهود همان تفکر اسرائیل نسبت به اسلام است ؟ 3- اینشتین هم یهودی بود ، اما چون "ناتوان " از حذف تئوری های او از دنیای فیزیک هستید " ناچارا " او را تحمل می کنید. دلم برای مظلوم ترین ملت جهان ( فلسطین ) می سوزد که دوستانش هنوز راه حل درست مبارزه کردن را به درستی نمی دانند ! مظلوم نمایی بزرگترین شگرد اسرائیل است . کی می خواهید متوجه شوید ؟
  • ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    اوضاع حوزه سیاسی هم از این امر مستثنی نیست. رسما گزارشهای خبری و تولیدی که توسط زنان تولید میشود در اولویت پخش از اخبار سراسری قرار دارند. کافی است به گزارشهایی که از مراکز استانی در اخبار سراسری پخش میشود نگاهی بیاندازید . عمده گزارشها را خانمها تهیه کرده اند.
  • جعفريان ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    اصلا تعريفي از فمنيسم داريد يا ماجرا همان فحش سياسي معروف است که نثار هرچيزي که نمي پسنديد مي کنيد؟ چه کسي گفته هر چيزي که نشاني از زن داشته باشد يعني فمنيسم؟ بعد با اين تعريف مضحک مي رسيدبه اينجا که کتاب دا هم چون روايت يک زن است يعني فمنيسم!!! اصلا چطور است يک زندان براي زنها بسازيد تا يک وقت خداي نکرده عرصه انديشه و هنر و جامعه و مذهب و دفاع مقدس و... را به فمنيسم آلوده نکنندچون آنها به الذات حامل ويروس فمنيسم هستند!!! ضمنا تصور نمي کنم ذهنيتي از تفاوت ميان صهيونيسم و يهوديت هم داشته باشيد حتما مثل هيتلر فکر مي کنيد يهودي بودن يک جرم ذاتي است درست مثل زن بودن!!! پيشنهاد مي کنم يک زندان هم براي اين مجرمان ذاتي بسازيد!!! تا جامعه کلا گل و بلبل شود. (اين ها را براي انتشار نگفتم. گفتم که در انتخاب نوشته هاي سايتتان کمي دقت کنيد واقعا حيف است که اعتبارتان را با چنين مطالب سخيفي از بين ببريد)
  • ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    harfaye shoma mesle feminist ha gheyre maghoul ast!
  • ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    از رادیو و تلویزیونی که پیش از انقلاب به دست بهائیان برای نیات پلیدشان در ایران افتتاح شد و با انقلاب هم تغییری در آن ایجاد نشد و سیستم آن همان که بود مانده است چه انتظاری دارید؟ شما بروید ببینید چند بچه بسیجی و مذهبی با دقدقه های سالم دینی و مذهبی به آنجا رفته و در آنجا استحاله نشده اند. (این خانه از بست ویران است) صدا و سیمایی که برای ولادت و شهادت ائمه علیهم السلام نمی تواند فیلم درست پخش کند. اما روز تولد نحس ملکه انگلیس فیلمی با مضمون تولد این منحوسه پخش می کند تا به ما یادآوری کند که چه کسی واقعا بر صدا و سیمای ما حکمرانی میکند......
  • ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    اون کسی که این نوشته رو نوشته ، لطف کنه از امروز بره کمدین بشه و بیاد تو تلوزیون که ما دیگه از کمدین های یهودی و کافر استفاده نکنیم! شما به این هم میگین تحلیل؟!!!
  • ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    بی خیال بابا! از بیکاری گیر می دید ها!
  • علی ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    لطفا این را هم بگویید که طنز نقطه سر خط چه داشت؟یا این که این همه هزینه برای مسیر انحرافی برای چه بود{به غیر از دوقسمت اولش } اصلا چی خواست بگه؟ وکمترین انتقاد هم به انها نمی شود اما طنزی مانند ساختمان پزشکان که این همه خلاقیت در ان بکار رفته مورد هجمه شدید اعتراضات قرار می گیرد.
  • مهین ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    آقای مشرق ، در آن محیط بسیار مردانه سایتتان دچار خلط مفاهیم شده اید ؟ صدا و سیما و فمینسیت ؟ صدا و سیما یکی از ضد زن ترین ارگانهای این کشور است ، حضور کارمندان زیاد زن هم به این دلیل است که عمده مشاغل در صدا و سیما ماهیت زنانه دارند، در مشاغل سطح پایین به لحاظ کمی زن زیاد هست ، درحالیکه هیچ یک از مدیران برجسته صدا و سیما زن نیستند !
  • س -ا ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    به جای اینکه به این تضاد های نو ظهور که هر جا کم می آریم مطلب فمینیستی بودن تلوزیون را مطرح می کنیم بگید چرا باید تلویزیون در عیاد مزهبی باید این قدر فیلم های غمگین پخش کنه ؟
  • امیر ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    اولین کنگرۀ صهیونیست ها در سال 1897 تشکیل شد و لذا این فرقه حداکثر 115 سال قدمت دارد. آیا فکر می کنید آیات قرآن که برای یهودیان بیش از پنجاه گناه و خطا بر شمرده است به همین فرقۀ صهیونیست زمان ما ارجاع دارد؟!! انتقاد اصلی قرآن از یهود به این سبب است که این پیامبرزاده ها می باید رهبران دینی جهان می شدند تا خود و دیگران را به پیامبر موعود از نسل ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع) تشویق کنند. اما آنها نخستین قومی بودند که به ضدیت با نسل اسماعیل(ع) و پیامبر اسلام پرداختند. کفار حجاز مسلمان شدند اما آنها با تحریفاتی که در تورات صورت داده اند همانطور ماندند و می گویند پیامبر خاتم از قوم یهود است، در حالیکه چهل نشانۀ واضح از پیامبر اسلام در دست داشتند که قرآن می فرماید پیامبر را همچون فرزندان خود با دقت می شناختند (آیه 20 سوره انعام). در نهایت وقتی آنها وارث خوبی برای دین نبودند لذا به سرگرمی سازی روی آوردند و در همین تهران در حوالی چهار راه سیروس مغازه هایی داشتند به نام «بنگاه شادمانی». حتماً خبر دارید که یهودیان حدود 10 کمپانی فیلمسازی بزرگ هالیوود را در اختیار دارند و در ضمن فیلم هایشان عقاید خود را به خورد مردم می دهند. اگر تورات را خوانده باشید جنس سخنان آنها ار می شناسید. خیلی از فیلم هایشان از تلویزیون خودمان هم پخش شده است، مانند: مرد عنکبوتی، دالان سبز، رهایی از شاوشنگ که به ترتیب فیلم هایی هستند در خصوص ایدۀ منجی یهود، تمسخر حضرت عیسی، و قصۀ اسارت یهود و لزوم بازگشت به ارض موعود. فیلم های کمدی را نیز به همین قیاس بگیرید. آنها با پنبه سر می برند. پس نباید به بهانۀ فیلم کمدی و روز عید و شادی به فیلمهایشان دل داد.
  • علی ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    لطفا این را هم بگویید که طنز نقطه سر خط چه داشت؟یا این که این همه هزینه برای مسیر انحرافی برای چه بود{به غیر از دوقسمت اولش } اصلا چی خواست بگه؟ وکمترین انتقاد هم به انها نمی شود اما طنزی مانند ساختمان پزشکان که این همه خلاقیت در ان بکار رفته مورد هجمه شدید اعتراضات قرار می گیرد.
  • عباس ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    آزادی بیان واندیشه ازحقوق شهروندی است.یهودیهاهم مثل ماانسان هستند.
  • ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    شما راحت باش
  • ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    نه به نظر شما میگن نظر کارشناسی
  • ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    خوب بود
  • مظلوم ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    این حرفای احمقانه چیه که میزنید؟اگه کسی از مظلومیت زنها و حقوق انسانیشون حرف بزنه یعنی فمینیسته؟ سریال ستایشدر دنیای واقعی برای خیلی از زنها از جمله خود من اتفاق افتاده که بچه جگر گوشتو که نه ماه در بطن خود پرورش دادی در صورت مرگ همسر و یا طلاق از تو بغلت به زور جدا کنن و بدن به پدر شوهر و یا پدر و هر چی تو و بچه ضجه بزنید راه به جایی نمیبره .من به ابعاد دیگه سریال ستایش کاری ندارم فقط میدونم که حرف دل مادرای مظلومی مثل من رو زده و ادمای نفهمی مثل شما که به اسم اسلام عزیز هر غلطی میخواید میکنید این مساله خیلی باب طبعتون نیست.
  • ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    جناب جعفریان صبح شما بخیر
  • ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    استحاله هم روش همون کشور خط آخره که انگار روی شما و دوستانتون هم کاملا اثر کرده
  • ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    مثلا؟
  • ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    شما هم چسبیدی به لحاف مولا
  • ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    مگه کارشون غیر از دلقک بازی چیز دیگه ای هم هست ؟؟ شما برو ببین فلسفه ساخت همون تام و جری توسط هالیوود چیه بعد بیا راجع به همین به ظاهر دلقک بازی چاپلین نظر بده نیازی به کمدی مصری و ترکی هم نیست مگر خودمون این همه به اصطلاح هنرمند کم داریم که هر از گاهی هم رگ گردنشون واسه خانه سینما میزنه بیرون ؟ خوبه اینم فهمیدیم که این هنرمندان! مثل چاپلین و برادران مارکس و کوئن و وودی آلن هم جزو بزرگان سینما !!!! هستن حالا دیگه دگماتیسم نیستیم؟!
  • ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    شما اول کل مطلب و بخون بعد نظر بده
  • امین ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    مثلا چند ماه گذشته بحثی مطرح کردید که در آن لیستی از برتری های زنان بر مردان از سوی غربی ها آمده بود.ولی مشخص نکرده بودید چرا با وجود همه آن برتری ها اغلب دانشمندان تاثیرگذار تاریخ و تمامی پیامبران مرد بوده اند!!!
  • ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    جان من اون ملی رو از آخرش بردارین، آدم چندشش میشه.
  • ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    خدا رحم کنه چه تفکری داره این نویسنده
  • ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    آيا يهودي ها هم مثل شما فكر مي كنند؟! يعني مثلا در روز "عيد نزول تورات" فيلم محمد رسول الله(ص) را نشان مي دهند يا حداقل يك فيلم از مسلمونا نشون مي دهند؟!
  • ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    شما اگه يه ذره منطقي بودي لااقل همچون نويسنده اين مطلب كه 100 دليل فرامنطقي آورده، يك دليل و مصداق واقعي مي گفتي تا باور كنيم. مديريت مردانه دليل نيست، بلكه محصولي كه از صداوسيما پخش ميشه و سراسر رويكرد سخيف و كثيف فمينيستي داره مهمه كه متاسفانه اينطور هست و اين مطلب بهترين نقدي بود كه در اين باره خواندم.
  • ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    با فيلم هاي فمينستي خوش بگذرون ناشناس!
  • ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    !!!!!!!!!!? na baba,chi migi
  • yaser ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    har vakh didin ke bazia bikhodi efrat garayi mikonan beheshun shak konin. alanam mashregh mashkuk mizane
  • حسین نجار ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    معلوم شد زنی.
  • نویسنده ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    اگر اسلام برایتان عزیز است لطف فرموده نگاهی به رساله های عملیه بیاندازید که در آنجا حضانت طفل پسر تا دو سال و طفل دختر تا هفت سال به مادر داده شده است. ولی مجلس ششم آمد و حضانت طفل پسر را نیز تا هفت سال به مادر داد و با مخالفت شورای نگهبان مواجه شده نهایتاً با اصرار مجلس به مجمع تشخیص رفته در آنجا به تصویب رسید. ثانیاً شما احتمالاً اشتباه می گویید. چون طبق مادۀ 1171 قانون مدنی حضانت طفل یتیم به مادرش سپرده می‌شود و نفقۀ او بر عهدۀ پدر بزرگ پدری است و البته ولایت او. چون آن فرزند نام خانوادگی را از او به ارث برده است. در مورد طلاق هم که تا هفت سال حضانت با مادر است و سپس تا زمان بلوغ با پدر (یعنی برای دختران تا سن 9 سالگی و برای پسران تا سن 14 سالگی). بعد از بلوغ هم به اختیار فرزند گذاشته می شود که با کدام یک زندگی کند. می بینید که پدر سهم کمتری از مادر می برد در حالیکه فرزند نام خانوادگی پدر را یدک می کشد و در سورۀ بقره آیه 233 فرزند برای پدر خوانده شده است چنانکه فرمود: وَ علی المولودِ لَهُ رزقُهُن و کِسوَتُهُن بالمعروف (به کلمۀ «لَهُ» دقت کنید). قرآن حق و تکلیف را با هم مطرح می کند ولی فمینست ها فقط دنبال حق می گردند بدون اینکه کاری کرده باشند. امیدوارم علی رغم توهین هایی که کردید شما از آنها نباشید و همه به خواست خدا و دین مبارک او با دل و جان مطیع باشیم تا خَسِرَ الدّنیا و الاخرة نشویم.
  • موسی ۱۶:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    سیزده رجب امسال استثناء بود. چون با پانزده خرداد مصادف شده بود.
  • ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    آقا جعفريان شب شما به خير!
  • ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    رسانه به اصطلاح ملي در واقع يك بازار شلم شوربايي است كه تنها چيزي كه از توش در نمي آد رسالت ديني و انقلابيه. انشاءالله الگوي اسلامي ايراني جوري تدوين شود كه انقلابي در اين رسانه غيراانقلابي ايجاد كند.
  • ابوالفضل ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    خداوند متعال و نمایندگان او؟
  • ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    0 0
    صبح و شب و ظهر شما بخير اما؟!!!! لطفا توضيح بفرماييد
  • ۰۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    0 0
    جااااااااااااااان؟؟؟؟ساختمان پزشکان و خلاقیت؟؟؟ البته حق با شماست.خلاقیت داشت.اما خلاقیت در بیان مسایل غیر اخلاقی به صورت غیر مستقیم
  • ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    0 0
    عیاد نه و اعیاد مزهبی نه و مذهبی این دست مقاله ها هم قصد باز کردن همین مشکل رو دارن اگر شماها با گیرهای فضاییتون اجازه بدین در ضمن،مگر شما به فمینیستی بودن برخی افکار تلویزیون شک داری؟
  • ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    0 0
    بی خیال بابا ! از بیکاری نظر میدی ها!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس